Varför (Bergkvara)buss?

Slipp köra och koppla av

Åk miljövänligt   

Umgås eller konferera under färden

 Inga parkeringsproblem

– Anledningarna till att åka buss med oss är många.

Bergkvarabuss mål är att vara bäst! Det strävar vi efter varje dag. Vi arbetar för att ta hand om våra resenärer på bästa sätt, garantera högsta möjliga säkerhet, ge optimal personlig service och skänka positiva upplevelser. Vi vill tillhandahålla bussresor som passar alla - även miljön.

Gränslöst Billigt Bekvämt

"Vi vill gestalta bussresor som passar alla - även miljön."

Ett genuint motor- och teknikintresse var grunden för tre unga män i Bergkvara att starta företaget Bergkvarabuss AB som idag är Sveriges största privatägda bussföretag. Intresset blev till en livsuppgift och idag, 40 år senare sitter eldsjälen Göran Mellström fortfarande kvar som VD.

DU kan dra nytta av de erfarenheter som vi har samlat på oss under åren och av vårt personliga engagemang i trafik-, miljö- och teknikfrågor.

"Vi har passande bussar för varje tillfälle."

Bergkvarabuss är ett stabilt bussbolag med en extremt modern och variationsrik fordonsflotta. Vi har passande bussar för varje tillfälle. Inget uppdrag är för stort och inget är för litet.

Om vi verkligen är bäst? Vi är inte perfekta, men vi strävar hela tiden efter att bli det. Vi är modiga och vågar tänja på traditionella tänkesätt och hitta nya vägar. Företaget andas Passion.

Gränslöst välkommen ombord du också!

Gör din offertförfrågan här!